Saskia Belleman in Op1: 'Onduidelijk of Donny M. de waarheid spreekt' (video)

Saskia Belleman in Op1: 'Onduidelijk of Donny M. de waarheid spreekt' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Saskia Belleman in <em>Op1</em>: 'Onduidelijk of Donny M. de waarheid spreekt' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 5 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De 9-jarige Gino is om het leven gekomen door verwurging. Dat werd vanochtend bekend op een tussentijdse zitting. Toch blijft er ook nog veel onduidelijk rondom de dood van de Limburgse jongen. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman praatte je vanavond bij in Op1. 'In het huis van Donny M. is geen dna van Gino gevonden. En dat is opmerkelijk. De vraag dringt zich dan op of hij wel de waarheid heeft verteld.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Saskia Belleman in Op1: 'Onduidelijk of Donny M. de waarheid spreekt' (video)

De 9-jarige Gino is om het leven gekomen door verwurging. Dat werd vanochtend bekend op een tussentijdse zitting. Toch blijft er ook nog veel onduidelijk rondom de dood van de Limburgse jongen. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman praatte je vanavond bij in Op1. 'In het huis van Donny M. is geen dna van Gino gevonden. En dat is opmerkelijk. De vraag dringt zich dan op of hij wel de waarheid heeft verteld.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV