Floortje terug naar het einde van de wereld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje terug naar het einde van de wereld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje terug naar het einde van de wereld gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het eerste seizoen van het bijzondere reisprogramma Floortje terug naar het einde van de wereld weer te zien op NPO 3. De afleveringen van dit seizoen waren in het voorjaar van 2020 voor het eerst te zien op televisie. Oude bekendenIn Floortje terug naar het einde van de wereld zoekt Floortje Dessing oude bekenden op, die ze voor het eerst ontmoette in Floortje naar het einde van de wereld. In de eerste aflevering van het programma reist Dessing terug naar Maggie die een weeshuis runt in Nepal. In de afgelopen vier jaar is er veel voor Maggie veranderd. RouwZo ging ze door een periode van diep verdriet en rouw na het verliezen van haar jongste kind Ravi, maar ook kreeg haar leven een nieuwe liefdevolle wending. Verder verwezenlijkte ze een grote droom; ze opende één van de meest duurzame scholen ter wereld, mede dankzij de grote hoeveelheid donaties uit Nederland naar aanleiding van de aflevering van vier jaar geleden. Bekijk ook Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Van hooischuur tot zelfvoorzienende woning Bekijk deze video » Laatste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het eerste seizoen van het bijzondere reisprogramma Floortje terug naar het einde van de wereld weer te zien op NPO 3. De afleveringen van dit seizoen waren in het voorjaar van 2020 voor het eerst te zien op televisie.

Oude bekenden
In Floortje terug naar het einde van de wereld zoekt Floortje Dessing oude bekenden op, die ze voor het eerst ontmoette in Floortje naar het einde van de wereld. In de eerste aflevering van het programma reist Dessing terug naar Maggie die een weeshuis runt in Nepal. In de afgelopen vier jaar is er veel voor Maggie veranderd.

Rouw
Zo ging ze door een periode van diep verdriet en rouw na het verliezen van haar jongste kind Ravi, maar ook kreeg haar leven een nieuwe liefdevolle wending. Verder verwezenlijkte ze een grote droom; ze opende één van de meest duurzame scholen ter wereld, mede dankzij de grote hoeveelheid donaties uit Nederland naar aanleiding van de aflevering van vier jaar geleden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje terug naar het einde van de wereld

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV