ZIEN: Beau van Erven Dorens imiteert zure Oranje-critici

ZIEN: Beau van Erven Dorens imiteert zure Oranje-critici

Dinsdag 6 december 2022 om 10:31

Andere landen lijken de massale kritiek van de Nederlandse pers op het spel van Oranje niet zo goed te bereiken: 'Jullie staan toch in de kwartfinale!?' De altijd optimistische Beau van Erven Dorens sprak er maandagavond over met sportpresentator Milan van Dongen en imiteerde de critici vervolgens op geheel eigen wijze.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: <em>Beau van Erven Dorens</em> imiteert zure Oranje-critici Andere landen lijken de massale kritiek van de Nederlandse pers op het spel van Oranje niet zo goed te bereiken: 'Jullie staan toch in de kwartfinale!?' De altijd optimistische Beau van Erven Dorens sprak er maandagavond over met sportpresentator Milan van Dongen en imiteerde de critici vervolgens op geheel eigen wijze. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
ZIEN: Beau van Erven Dorens imiteert zure Oranje-critici

Actuele video's

Meer actuele video's