ZIEN: 'Deens model' brengt hoofd Johan Derksen op hol (De Oranjewinter)

ZIEN: 'Deens model' brengt hoofd Johan Derksen op hol (De Oranjewinter)

Dinsdag 6 december 2022 om 11:00

Sinterklaas was dinsdag in de studio bij de mannen van De Oranjewinter en na het tonen van de hoogtepunten van het afgelopen jaar komen de cadeautjes uit de zak. Er is echter één cadeautje die niet uit de juten zak van de Sint komt...

ZIEN: 'Deens model' brengt hoofd <em>Johan Derksen</em> op hol (<em>De Oranjewinter</em>) Sinterklaas was dinsdag in de studio bij de mannen van De Oranjewinter en na het tonen van de hoogtepunten van het afgelopen jaar komen de cadeautjes uit de zak. Er is echter één cadeautje die niet uit de juten zak van de Sint komt... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Het desbetreffende stuk zit rond de 14:50. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Slinger aan de dildoSint Nicolaas had namelijk begrepen dat Johan nogal fan is van een bepaald Deens model. Nadat Johan 'kort' had uitgelegd hoe de vork in de steel zat, liet de Sint het Deens model binnenkomen. René slingert even met zijn dildo en het model wil zichzelf nog even voorstellen: "Ik kom hier speciaal voor Johan Derksen". Derksen reageert: "Dan ben je aan het juiste adres." Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 5 december. Het desbetreffende stuk zit rond de 14:50. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Slinger aan de dildo
Sint Nicolaas had namelijk begrepen dat Johan nogal fan is van een bepaald Deens model. Nadat Johan 'kort' had uitgelegd hoe de vork in de steel zat, liet de Sint het Deens model binnenkomen. René slingert even met zijn dildo en het model wil zichzelf nog even voorstellen: "Ik kom hier speciaal voor Johan Derksen". Derksen reageert: "Dan ben je aan het juiste adres."

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's