Een jaar van je leven: Jeffrey: 'Je wijst nóóit meer met die vinger naar mij' (video)

Een jaar van je leven: Jeffrey: 'Je wijst nóóit meer met die vinger naar mij' (video)

Een jaar afgesloten zijn van de buitenwereld is niet niks, en het is een kwestie van tijd tot de gemoederen hoog oplopen. Dit probleem tussen Kim en Jeffrey heeft alles te maken met vingers. Jeffrey maakt Kim goed duidelijk dat hij niet gediend is van hoe zij continu met haar vingertje naar hem wijst. "Ik heb je gewaarschuwd Kim en anders zak je maar in de stront ook, zo communiceer je niet met mij, dan wen je daar maar aan," aldus opgefokte Jeffrey.

Bekik hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een jaar van je leven</em>: Jeffrey: 'Je wijst nóóit meer met die vinger naar mij' (video) Een jaar afgesloten zijn van de buitenwereld is niet niks, en het is een kwestie van tijd tot de gemoederen hoog oplopen. Dit probleem tussen Kim en Jeffrey heeft alles te maken met vingers. Jeffrey maakt Kim goed duidelijk dat hij niet gediend is van hoe zij continu met haar vingertje naar hem wijst. "Ik heb je gewaarschuwd Kim en anders zak je maar in de stront ook, zo communiceer je niet met mij, dan wen je daar maar aan," aldus opgefokte Jeffrey. Bekik hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: een onschuldig grapje van Djedi kost 10.000 euro (video) Bekijk deze video » Kim ontploft in Een Jaar Van Je Leven tegen Esther: ‘Houd je bek achterlijke trut’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV