Lang Leve De Liefde: Natasja en Reggy vinden elkaar aan tafel, in bad, in bed, waar niet?

Lang Leve De Liefde: Natasja en Reggy vinden elkaar aan tafel, in bad, in bed, waar niet?

In Lang Leve De Liefde proberen Natasja en Reggy elkaars uiterlijk te beschrijven met één woord. Reggy vindt dat lastig zonder de 'Dikke van Dale' te kunnen raadplegen. Het lukt hen toch en dat is de opmaat naar geslaagd fysiek contact...

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Natasja en Reggy vinden elkaar aan tafel, in bad, in bed, waar niet? In Lang Leve De Liefde proberen Natasja en Reggy elkaars uiterlijk te beschrijven met één woord. Reggy vindt dat lastig zonder de 'Dikke van Dale' te kunnen raadplegen. Het lukt hen toch en dat is de opmaat naar geslaagd fysiek contact... Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Op welk lichaamsdeel wil je gezoend worden?' Bekijk deze video » Zie: lengte maakt wél uit voor Bodine en Jip Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Zie: dit is niet het slimste koppel van Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV