Wolter Kroes in HLF8: dansend Oranje op 'Viva Hollandia' is een 'muzikaal orgasme' (video)

Wolter Kroes in HLF8: dansend Oranje op 'Viva Hollandia' is een 'muzikaal orgasme' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Volgens zanger Wolter Kroes begint de Oranjekoorts onderhand wel op gang te komen. Zo ook bij het Nederlandse elftal. In HLF8 zien we de voetballers na de winst op de Verenigde Staten dansen en zijn hit 'Viva Hollandia' zingen. Kroes vindt het prachtig om te zien en noemt zijn hit zelf de grootste sportplaat van Nederland, dit is een 'muzikaal orgasme'!

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Wolter Kroes</em> in <em>HLF8</em>: dansend Oranje op 'Viva Hollandia' is een 'muzikaal orgasme' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Volgens zanger Wolter Kroes begint de Oranjekoorts onderhand wel op gang te komen. Zo ook bij het Nederlandse elftal. In HLF8 zien we de voetballers na de winst op de Verenigde Staten dansen en zijn hit 'Viva Hollandia' zingen. Kroes vindt het prachtig om te zien en noemt zijn hit zelf de grootste sportplaat van Nederland, dit is een 'muzikaal orgasme'! Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV