Estelle Cruijff: "Ik word al zwanger als een kerel zijn schoenen uittrekt" (video)

Estelle Cruijff: "Ik word al zwanger als een kerel zijn schoenen uittrekt" (video)

In de podcast samen met haar dochter, praat Estelle Cruijff openlijk over de overgang en zwanger zijn. Waar haar dochter claimt dat haar moeder in de overgang is, moet ze daar zelf weinig van weten.

<em>Estelle Cruijff</em>: &quot;Ik word al zwanger als een kerel zijn schoenen uittrekt&quot; (video) In de podcast samen met haar dochter, praat Estelle Cruijff openlijk over de overgang en zwanger zijn. Waar haar dochter claimt dat haar moeder in de overgang is, moet ze daar zelf weinig van weten. Zwanger"Ik word al zwanger als een kerel zijn schoenen uittrekt", is Estelle haar weerwoord op het verwijt wat haar dochter maakt. Toch lijkt niemand overtuigt, ook beste vriend Koen niet. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Ook Sinterklaas heeft soms zijn dag niet: bekijk de blunders Bekijk deze video » Emotionele zus van vermoorde Gino: 'Kom op, gooi alles op tafel' Bekijk deze video » Nicolette en Bas verwelkomen schildpad baby (video) Bekijk deze video » Johan Derksen woest op Talpa: 'Dit is een goede reden om op te stappen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zwanger
"Ik word al zwanger als een kerel zijn schoenen uittrekt", is Estelle haar weerwoord op het verwijt wat haar dochter maakt. Toch lijkt niemand overtuigt, ook beste vriend Koen niet.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV