Schattige beelden in Shownieuws van 'visagiste' Claire die moeder Maxime prachtig opmaakt (video)

Schattige beelden in Shownieuws van 'visagiste' Claire die moeder Maxime prachtig opmaakt (video)

Schattige beelden in <em>Shownieuws</em> van 'visagiste' Claire die moeder <em>Maxime</em> prachtig opmaakt (video) Maxime Meiland heeft aan dochter Claire een grote hulp bij het opmaken. In Shownieuws schattige beelden van Claire die hard aan het werk is om haar moeder nog mooier te schminken! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Kerst met de Familie Meiland is ook dit jaar op 24 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Zien: Maxime Meiland gaat met gezin verhuizen naar nóg grotere villa (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: jarige Maxime Meiland (27) wordt toegezongen in bed Bekijk deze video » Bruiloft Maxime & Leroy: 'Wat ben je mooi' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Maxime Meiland heeft aan dochter Claire een grote hulp bij het opmaken. In Shownieuws schattige beelden van Claire die hard aan het werk is om haar moeder nog mooier te schminken!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Kerst met de Familie Meiland is ook dit jaar op 24 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de special Kerst met de familie Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV