HLF8: Is Wolter Kroes de Kikker in 'The Masked Singer'?

HLF8: Is Wolter Kroes de Kikker in 'The Masked Singer'?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit alom in HLF8 als Leonie ter Braak Wolter Kroes aanspreekt terwijl ze compleet de verkeerde kant op kijkt. Zij is tenslotte op zoek naar een kikker. Leonie wil namelijk van Wolter weten of hij kan kwaken en wat er klopt van de geruchten die de ronde doen. Is hij de Kikker in het populaire programma 'The Masked Singer'? ‘Kwaakt’ hij zich vakkundig uit de hachelijke situatie of heeft hij zich juist versproken? Hij blijkt immers goed op de hoogte te zijn van de boete voor kandidaten die te loslippig zijn…

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: Is <em>Wolter Kroes</em> de Kikker in <em>'The Masked Singer'</em>? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Hilariteit alom in HLF8 als Leonie ter Braak Wolter Kroes aanspreekt terwijl ze compleet de verkeerde kant op kijkt. Zij is tenslotte op zoek naar een kikker. Leonie wil namelijk van Wolter weten of hij kan kwaken en wat er klopt van de geruchten die de ronde doen. Is hij de Kikker in het populaire programma 'The Masked Singer'? ‘Kwaakt’ hij zich vakkundig uit de hachelijke situatie of heeft hij zich juist versproken? Hij blijkt immers goed op de hoogte te zijn van de boete voor kandidaten die te loslippig zijn… Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV