De Oranjewinter: heeft SBS 6 een hekel aan Johan Derksen? Derksen: "Dat sluit ik niet uit" (video)

De Oranjewinter: heeft SBS 6 een hekel aan Johan Derksen? Derksen: "Dat sluit ik niet uit" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em>: heeft SBS 6 een hekel aan <em>Johan Derksen</em>? Derksen: &quot;Dat sluit ik niet uit&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter bekijken de heren de vernieuwde kerstpromo van SBS 6. In vergelijking met Johan Derksen hebben Wilfred Genee en René van der Gijp deze keer een glansrol want Derksen zit wederom niet in de kerstpromo. En dat terwijl hij toch duidelijk het kijkcijferkanon van de omroep is! Özcan Akyol vraagt zich af of ze bij SBS 6 soms een hekel aan hem hebben. Johan Derksen sluit het niet uit... De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In De Oranjewinter bekijken de heren de vernieuwde kerstpromo van SBS 6. In vergelijking met Johan Derksen hebben Wilfred Genee en René van der Gijp deze keer een glansrol want Derksen zit wederom niet in de kerstpromo. En dat terwijl hij toch duidelijk het kijkcijferkanon van de omroep is! Özcan Akyol vraagt zich af of ze bij SBS 6 soms een hekel aan hem hebben. Johan Derksen sluit het niet uit...

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV