Johan Derksen maakt Sinterklaas Jan Slagter belachelijk: 'Over de grond kruipen van het lachen!'

Johan Derksen maakt Sinterklaas Jan Slagter belachelijk: 'Over de grond kruipen van het lachen!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> maakt Sinterklaas <em>Jan Slagter</em> belachelijk: 'Over de grond kruipen van het lachen!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Bij De Oranjewinter - of Vandaag Inside, Veronica Inside, Voetbal Inside of Voetbal International - is de komst van Sinterklaas al jaren een beproefd succes. Op1 dacht hetzelfde te kunnen doen door Jan Slagter te laten opdraven als de Goedheiligman, maar dat werd eigenlijk door niemand gewaardeerd. Ook de grappen van Slagter vielen behoorlijk dood in de lege studio van Op1, en ook bij De Oranjewinter zijn ze niet te spreken over dit optreden. "Over de grond kruipen van het lachen!" roept Johan Derksen sarcastisch. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij De Oranjewinter - of Vandaag Inside, Veronica Inside, Voetbal Inside of Voetbal International - is de komst van Sinterklaas al jaren een beproefd succes. Op1 dacht hetzelfde te kunnen doen door Jan Slagter te laten opdraven als de Goedheiligman, maar dat werd eigenlijk door niemand gewaardeerd. Ook de grappen van Slagter vielen behoorlijk dood in de lege studio van Op1, en ook bij De Oranjewinter zijn ze niet te spreken over dit optreden. "Over de grond kruipen van het lachen!" roept Johan Derksen sarcastisch.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV