André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf woensdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van André Rieu: welcome to my world. Deze realityserie volgt het leven van de immens populaire violist en orkestleider uit Maastricht: André Rieu. Deze reeks start in 2020, het jaar dat zo goed begon voor Rieu maar een bizarre wending nam… Lockdown voor RieuVoor André Rieu begon het jaar 2020 feestelijk. De orkestleider mocht met carnaval in Maastricht de Zaate Herremenie dirigeren, het dronken harmonie-orkest. Vlak daarna vertrok het orkest naar de VS voor een tour met onder anderen de elfjarige sopraan Emmane Beasha, winnares van America's Got Talent. Maar toen hoorde André in de pauze van het eerste concert dat de VS in lockdown zouden gaan. André Rieu vindt naast muziek passie voor taartenHij moest zijn tour na amper één concert abrupt afbreken. Toen ook Nederland in lockdown ging, besloot Rieu niet bij de pakken neer te zitten maar taarten te gaan bakken, een inspirerende nieuwe hobby. En zijn fantasie zorgt ook op dit vlak voor bijzondere creaties.
Uitzending :
André Rieu: Welcome to my World gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf woensdag kun je kijken naar een nieuw seizoen van André Rieu: welcome to my world. Deze realityserie volgt het leven van de immens populaire violist en orkestleider uit Maastricht: André Rieu. Deze reeks start in 2020, het jaar dat zo goed begon voor Rieu maar een bizarre wending nam…

Lockdown voor Rieu
Voor André Rieu begon het jaar 2020 feestelijk. De orkestleider mocht met carnaval in Maastricht de Zaate Herremenie dirigeren, het dronken harmonie-orkest. Vlak daarna vertrok het orkest naar de VS voor een tour met onder anderen de elfjarige sopraan Emmane Beasha, winnares van America's Got Talent. Maar toen hoorde André in de pauze van het eerste concert dat de VS in lockdown zouden gaan.

André Rieu vindt naast muziek passie voor taarten
Hij moest zijn tour na amper één concert abrupt afbreken. Toen ook Nederland in lockdown ging, besloot Rieu niet bij de pakken neer te zitten maar taarten te gaan bakken, een inspirerende nieuwe hobby. En zijn fantasie zorgt ook op dit vlak voor bijzondere creaties.

Bekijk hier alle video's en artikelen van André Rieu: Welcome to My World

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV