Geef om je hersenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geef om je hersenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geef om je hersenen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Omroep MAX en de Hersenstichting vragen vanavond aandacht voor de impact van een hersenaandoening in de livespecial Geef om je hersenen. Sybrand Niessen en Martine van Os gaan in gesprek met toponderzoekers die er alles aan doen om hersenaandoeningen beter te behandelen en in de toekomst te voorkomen. Alle fragmenten uit deze uitzending Geef om je hersenen: Mariska Bauer zeer emotioneel na verhaal Viggo Waas Bekijk deze video » Vier miljoenDaarnaast komen bekende Nederlanders langs om te vertellen over hun angstige ervaringen vanwege een hersenaandoening, zoals Mariska Bauer en Viggo Waas. Zij behoren tot de vier miljoen Nederlanders die kampen met een hersenaandoening, die kan variëren van dementie, de ziekte van Parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk. HerseninfarctMariska Bauer is getroffen door een herseninfarct. Samen met Frans Bauer vertelt ze in de studio over de impact die dit heeft op haar leven. Cabaretier en ambassadeur van de Hersenstichting Viggo Waas vertelt openhartig over de gevolgen van zijn herseninfarct en waar hij de kracht vandaan haalt om zichzelf weer terug te vinden. En er zijn optredens van Ricky Koole, Joe Buck, Desray en Berget Lewis. Bekijk ook Viggo Waas bij Humberto over herseninfarct: 'Ik kon niks zeggen' Bekijk deze video » Shownieuws: Evert Santegoeds over herseninfarct Marc van der Linden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Omroep MAX en de Hersenstichting vragen vanavond aandacht voor de impact van een hersenaandoening in de livespecial Geef om je hersenen. Sybrand Niessen en Martine van Os gaan in gesprek met toponderzoekers die er alles aan doen om hersenaandoeningen beter te behandelen en in de toekomst te voorkomen.

Vier miljoen
Daarnaast komen bekende Nederlanders langs om te vertellen over hun angstige ervaringen vanwege een hersenaandoening, zoals Mariska Bauer en Viggo Waas. Zij behoren tot de vier miljoen Nederlanders die kampen met een hersenaandoening, die kan variëren van dementie, de ziekte van Parkinson, een beroerte, depressie en migraine tot hersenletsel na een ongeluk.

Herseninfarct
Mariska Bauer is getroffen door een herseninfarct. Samen met Frans Bauer vertelt ze in de studio over de impact die dit heeft op haar leven. Cabaretier en ambassadeur van de Hersenstichting Viggo Waas vertelt openhartig over de gevolgen van zijn herseninfarct en waar hij de kracht vandaan haalt om zichzelf weer terug te vinden. En er zijn optredens van Ricky Koole, Joe Buck, Desray en Berget Lewis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Geef om je hersenen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV