Zien: René van der Gijp vertelt hilarisch verhaal over politiecontrole bij neef Dennis

Zien: René van der Gijp vertelt hilarisch verhaal over politiecontrole bij neef Dennis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>René van der Gijp</em> vertelt hilarisch verhaal over politiecontrole bij neef <em>Dennis</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp kwam dinsdagavond in De Oranjewinter met een hilarisch verhaal over zijn neef Dennis, de zoon van 'ome Cor' - die onlangs overleed. Volgens René is zijn neef behoorlijk groot gebouwd, waardoor hij flink wat alcohol kan hebben. Het leidde tot een penibele situatie, want na een lezing van René - waar Dennis als chauffeur fungeerde - hadden ze respectievelijk dertig en twintig glazen bier achter de kiezen. Uitgerekend op dat moment werden ze gecontroleerd door de politie... De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp kwam dinsdagavond in De Oranjewinter met een hilarisch verhaal over zijn neef Dennis, de zoon van 'ome Cor' - die onlangs overleed. Volgens René is zijn neef behoorlijk groot gebouwd, waardoor hij flink wat alcohol kan hebben. Het leidde tot een penibele situatie, want na een lezing van René - waar Dennis als chauffeur fungeerde - hadden ze respectievelijk dertig en twintig glazen bier achter de kiezen. Uitgerekend op dat moment werden ze gecontroleerd door de politie...

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV