Özcan Akyol onthult in De Oranjewinter dat Mark Rutte is veroordeeld voor discriminatie

Özcan Akyol onthult in De Oranjewinter dat Mark Rutte is veroordeeld voor discriminatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Özcan Akyol</em> onthult in <em>De Oranjewinter</em> dat Mark Rutte is veroordeeld voor discriminatie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, wordt aangeklaagd door een aantal Rotterdamse scholen omdat hij de zogeheten 'Koranscholen' wil onderzoeken. Volgens Özcan Akyol is dat helemaal niet zo'n slechte zaak, want kinderen op die scholen worden 'gehersenspoeld'. Johan Derksen haakt in: "Als je met één vinger naar een buitenlandse groepering in Nederland wijst is het meteen discriminatie." Daar lijkt Akyol het niet helemaal mee eens te zijn, maar hij heeft nog wel een pikante onthulling over Mark Rutte in huis. Die blijkt namelijk ook veroordeeld te zijn voor discriminatie. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, wordt aangeklaagd door een aantal Rotterdamse scholen omdat hij de zogeheten 'Koranscholen' wil onderzoeken. Volgens Özcan Akyol is dat helemaal niet zo'n slechte zaak, want kinderen op die scholen worden 'gehersenspoeld'. Johan Derksen haakt in: "Als je met één vinger naar een buitenlandse groepering in Nederland wijst is het meteen discriminatie." Daar lijkt Akyol het niet helemaal mee eens te zijn, maar hij heeft nog wel een pikante onthulling over Mark Rutte in huis. Die blijkt namelijk ook veroordeeld te zijn voor discriminatie.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV