Zien: scheidsrechter Bas Nijhuis breekt studio De Oranjewinter af

Zien: scheidsrechter Bas Nijhuis breekt studio De Oranjewinter af

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Zien: scheidsrechter <em>Bas Nijhuis</em> breekt studio <em>De Oranjewinter</em> af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Scheidsrechter Bas Nijhuis was dinsdagavond te gast in De Oranjewinter. Na afloop mocht hij met Wilfred Genee napraten in de rubriek In de wandelgangen, maar daarbij ging wel het één en ander mis. Zo brak Nijhuis per ongeluk een deel van de studio af... Het stuk hout neemt hij mee naar huis als brandhout, want: "Hout is duur tegenwoordig!" Genee wil ook van de 'mediageile' Nijhuis weten wat hij ervan vindt dat scheidsrechters binnenkort niet meer voor de camera mogen verschijnen na een Eredivisiewedstrijd. "Ik ben er helemaal klaar mee!" roept Nijhuis. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Scheidsrechter Bas Nijhuis was dinsdagavond te gast in De Oranjewinter. Na afloop mocht hij met Wilfred Genee napraten in de rubriek In de wandelgangen, maar daarbij ging wel het één en ander mis. Zo brak Nijhuis per ongeluk een deel van de studio af... Het stuk hout neemt hij mee naar huis als brandhout, want: "Hout is duur tegenwoordig!" Genee wil ook van de 'mediageile' Nijhuis weten wat hij ervan vindt dat scheidsrechters binnenkort niet meer voor de camera mogen verschijnen na een Eredivisiewedstrijd. "Ik ben er helemaal klaar mee!" roept Nijhuis.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's