ZIEN: Gordon jaagt Fleur Jongepier Op1-studio uit

ZIEN: Gordon jaagt Fleur Jongepier Op1-studio uit

Woensdag 7 december 2022 om 10:19

Gordon was dinsdagavond te gast in Op1 en dat hebben we geweten ook. In een poging de wantoestanden in Qatar te bagatelliseren, iets dat uiteraard volledig mislukte, joeg de naar Dubai vertrokken entertainer zo ongeveer heel Twitter (enkele uitzonderingen daargelaten) tegen zich in het harnas. Filosofe Fleur Jongepier, ook aanwezig in de studio, kon het geklets zelfs niet meer aan en besloot direct te vertrekken. Gordon vervolgens: 'Ik denk... wat heb ik verkeerd gezegd?'

Bekijk hieronder hoe Fleur Jongepier opstaat en vertrekt, na de opmerkingen van Gordon:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: Gordon jaagt <em>Fleur Jongepier</em> Op1-studio uit Gordon was dinsdagavond te gast in Op1 en dat hebben we geweten ook. In een poging de wantoestanden in Qatar te bagatelliseren, iets dat uiteraard volledig mislukte, joeg de naar Dubai vertrokken entertainer zo ongeveer heel Twitter (enkele uitzonderingen daargelaten) tegen zich in het harnas. Filosofe Fleur Jongepier, ook aanwezig in de studio, kon het geklets zelfs niet meer aan en besloot direct te vertrekken. Gordon vervolgens: 'Ik denk... wat heb ik verkeerd gezegd?' Bekijk hieronder hoe Fleur Jongepier opstaat en vertrekt, na de opmerkingen van Gordon: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 6 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
ZIEN: Gordon jaagt Fleur Jongepier Op1-studio uit



Actuele video's

Meer actuele video's