Zie: naakte Geraldine Kemper voor Het Perfecte Plaatje

Zie: naakte Geraldine Kemper voor Het Perfecte Plaatje

De finale van 'Het Perfecte Plaatje' is binnen handbereik voor de vier overgebleven kandidaten. Geraldine Kemper wil daar uiteraard maar wat graag bij zijn. De presentatrice gaat poedeltjenaakt voor een opdracht. "Naakt zijn is voor mij vrijheid."

Bekijk hieronder de video.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Zie: naakte <em>Geraldine Kemper</em> voor <em>Het Perfecte Plaatje</em> De finale van 'Het Perfecte Plaatje' is binnen handbereik voor de vier overgebleven kandidaten. Geraldine Kemper wil daar uiteraard maar wat graag bij zijn. De presentatrice gaat poedeltjenaakt voor een opdracht. "Naakt zijn is voor mij vrijheid." Bekijk hieronder de video. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht van alle foto's uit achtste aflevering Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Geraldine geniet in vliegtuig maar Trijntje moet overgeven Bekijk deze video » Zie: Trijntje Oosterhuis masturbeert zichzelf in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Zie: naakte Geraldine Kemper voor Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV