Bekijk: hoogte- en dieptepunten 100 dagen van Een Jaar Van Je Leven

Bekijk: hoogte- en dieptepunten 100 dagen van Een Jaar Van Je Leven

Wat een mijlpaal: de deelnemers van realityshow ‘Een Jaar Van Je Leven’ zitten woensdag precies honderd dagen in de loods. Het is nog net geen kwart van de totale tijd, maar er is nu al ontzettend veel gebeurd. We blikken even terug op alle hoogte- en dieptepunten.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk: hoogte- en dieptepunten 100 dagen van <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Wat een mijlpaal: de deelnemers van realityshow ‘Een Jaar Van Je Leven’ zitten woensdag precies honderd dagen in de loods. Het is nog net geen kwart van de totale tijd, maar er is nu al ontzettend veel gebeurd. We blikken even terug op alle hoogte- en dieptepunten. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Sinterklaas in Een Jaar Van Je Leven: ‘Beetje brak door pepernoten snuiven’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst? Bekijk deze video » Een jaar van je leven: Jeffrey: 'Je wijst nóóit meer met die vinger naar mij' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk: hoogte- en dieptepunten 100 dagen van Een Jaar Van Je Leven

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV