Berend van Een Jaar Van Je Leven: 'Lekker neuzen als kabouters'

Berend van Een Jaar Van Je Leven: 'Lekker neuzen als kabouters'

Sommige deelnemers van Een Jaar Van Je Leven missen het om lekker te zoenen in een kroeg en missen de intimiteit. Volgens Berend kan je op verschillende manieren intiem met iemand zijn. Hij geeft de voorkeur om lekker een partijtje 'te neuzen'. Nee dit is geen verspreking, dit is volgens Berend dé kabouterzoen, als je met je eigen neus tegen iemand anders zijn neus wrijft.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Berend van <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Lekker neuzen als kabouters' Sommige deelnemers van Een Jaar Van Je Leven missen het om lekker te zoenen in een kroeg en missen de intimiteit. Volgens Berend kan je op verschillende manieren intiem met iemand zijn. Hij geeft de voorkeur om lekker een partijtje 'te neuzen'. Nee dit is geen verspreking, dit is volgens Berend dé kabouterzoen, als je met je eigen neus tegen iemand anders zijn neus wrijft. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: stellen zijn verliefd, maar Esther flirt met muur Bekijk deze video » Een jaar van je leven: Jeffrey: 'Je wijst nóóit meer met die vinger naar mij' (video) Bekijk deze video » Bekijk: hoogte- en dieptepunten 100 dagen van Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV