Bekijk hier de eerste bloopers van De Luizenmoeder

Bekijk hier de eerste bloopers van De Luizenmoeder

Bekijk hier de eerste bloopers van <em>De Luizenmoeder</em> Afgelopen zondag was de laatste aflevering van De Luizenmoeder, maar gelukkig hebben ze nog een blooperaflevering voor de kijker in petto. En dan blijkt dat de acteurs zelf ook wel doorhebben hoe geschift de serie is. De blooperaflevering van De Luizenmoeder is zondag 14 april om 19.50 te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv. De Luizenmoeder aflevering 9 gemist: juf Ank kiest voor andere school Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hier de eerste bloopers van De Luizenmoeder

Afgelopen zondag was de laatste aflevering van De Luizenmoeder, maar gelukkig hebben ze nog een blooperaflevering voor de kijker in petto. En dan blijkt dat de acteurs zelf ook wel doorhebben hoe geschift de serie is.

De blooperaflevering van De Luizenmoeder is zondag 14 april om 19.50 te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de eerste bloopers van De Luizenmoeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV