HLF8 gemist? Docuserie 'Harry & Meghan': "Wordt echt een bom"

HLF8 gemist? Docuserie 'Harry & Meghan': "Wordt echt een bom"

Woensdag 7 december 2022 om 21:43

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Docuserie '<em>Harry &amp; Meghan</em>': &quot;Wordt echt een bom&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 7 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Harry en Meghan komen binnenkort met een docuserie waarin, als het goed is, veel aan het licht komt over het koningshuis en de momenten die zich afspelen achter de voordeur. "Als die trailers een beetje de inhoud dekken dan wordt het echt een bom", aldus Sandra Schuurhof. Bekijk de trailer van Harry & Meghan bij Gids.tv. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Harry en Meghan komen binnenkort met een docuserie waarin, als het goed is, veel aan het licht komt over het koningshuis en de momenten die zich afspelen achter de voordeur. "Als die trailers een beetje de inhoud dekken dan wordt het echt een bom", aldus Sandra Schuurhof.

Bekijk de trailer van Harry & Meghan bij Gids.tv.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's