Kibbelende John en Kees in De Bevers: "Hij kan niet tillen en beuren" (video)

Kibbelende John en Kees in De Bevers: "Hij kan niet tillen en beuren" (video)

John en Kees gaan verhuizen naar een nieuw appartement dat slechts een paar honderd meter van hun oude appartement vandaan is. Vele mensen komen helpen maar een van de hoofdpersonen ontbreekt. John komt wat later. Volgens Kees kan John eigenlijk helemaal niks, hij kan niet tillen en niet beuren. Kees is het daar niet mee eens. De kibbelende echtelieden besluiten het fragment even terug te kijken.

Bekijk hieronder de video van De Bevers.

De Bevers is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Kibbelende John en Kees in <em>De Bevers</em>: &quot;Hij kan niet tillen en beuren&quot; (video) John en Kees gaan verhuizen naar een nieuw appartement dat slechts een paar honderd meter van hun oude appartement vandaan is. Vele mensen komen helpen maar een van de hoofdpersonen ontbreekt. John komt wat later. Volgens Kees kan John eigenlijk helemaal niks, hij kan niet tillen en niet beuren. Kees is het daar niet mee eens. De kibbelende echtelieden besluiten het fragment even terug te kijken. Bekijk hieronder de video van De Bevers. De Bevers is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Corry Konings in zwembad geduwd in De Bevers: "Rotzakken!" Bekijk deze video » De Bevers: Kees gilt het uit tijdens ritje in botsauto met John (video) Bekijk deze video » Zie: John de Bever naakt op erotiekbeurs? Bekijk deze video »
TV :
Kibbelende John en Kees in De Bevers: "Hij kan niet tillen en beuren" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's