Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag is het alweer tijd voor de halve finale van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje. Deze aflevering wordt duidelijk welke BN’ers naar de finale van de fotowedstrijd gaan. De vier dames Trijntje Oosterhuis, Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom strijden nog om de titel. Fotograferen in het buitenlandOok deze keer hebben juryleden Cynthia Boll en William Rutten in Het Perfecte Plaatje leuke foto-opdrachten bedacht voor de kandidaten. Als ze deze aflevering weten te overleven gaan ze naar de finale, en dan krijgen ze ook een leuke bonus. Dan gaan ze voor bijzondere fotoshoots naar een nog onbekende plek in het buitenland. Fotoshoot met auto’sDe fotografen hebben in de halve finale een campagneshoot met een auto en een lifestyle. De tweede shoot wordt een persoonlijke serie over vrijheid. De een neemt Ruud de Wild als onderwerp en de ander doet iets heel creatiefs met grote wereldleiders. Welke drie kandidaten gaan er naar de finalebestemming? Alle fragmenten uit deze uitzending Het perfecte plaatje: Linda en Ruud de Wild maken bijzondere foto na overleven kanker Bekijk deze video » Tina de Bruin geeft alles in Het perfecte plaatje voor goede foto: ‘Heel schaamtevol’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag is het alweer tijd voor de halve finale van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje. Deze aflevering wordt duidelijk welke BN’ers naar de finale van de fotowedstrijd gaan. De vier dames Trijntje Oosterhuis, Tina de Bruin, Geraldine Kemper en Linda Hakeboom strijden nog om de titel.

Fotograferen in het buitenland
Ook deze keer hebben juryleden Cynthia Boll en William Rutten in Het Perfecte Plaatje leuke foto-opdrachten bedacht voor de kandidaten. Als ze deze aflevering weten te overleven gaan ze naar de finale, en dan krijgen ze ook een leuke bonus. Dan gaan ze voor bijzondere fotoshoots naar een nog onbekende plek in het buitenland.

Fotoshoot met auto’s
De fotografen hebben in de halve finale een campagneshoot met een auto en een lifestyle. De tweede shoot wordt een persoonlijke serie over vrijheid. De een neemt Ruud de Wild als onderwerp en de ander doet iets heel creatiefs met grote wereldleiders. Welke drie kandidaten gaan er naar de finalebestemming?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV