Shownieuws: geldinzamelingsactie voor revalidatie wielrenster Amy Pieters

Shownieuws: geldinzamelingsactie voor revalidatie wielrenster Amy Pieters

Alweer bijna een jaar geleden kwam wielrenster Amy Pieters tijdens een trainingskamp in Spanje ten val. Zij lag drie maanden in coma en is nog altijd herstellende van het ernstige ongeluk. Tijdens de wielerzesdaagse in Rotterdam komen vrienden en familie samen om geld in te zamelen voor haar herstel.

Lees verder onder de video

<em>Shownieuws</em>: geldinzamelingsactie voor revalidatie wielrenster <em>Amy Pieters</em> Alweer bijna een jaar geleden kwam wielrenster Amy Pieters tijdens een trainingskamp in Spanje ten val. Zij lag drie maanden in coma en is nog altijd herstellende van het ernstige ongeluk. Tijdens de wielerzesdaagse in Rotterdam komen vrienden en familie samen om geld in te zamelen voor haar herstel. Lees verder onder de video Leontien van MoorselZe gaat wel iedere week vooruit vertelt haar vader Peter aan Shownieuws. Peter Pieters vervolgt: “Ze kan nog steeds niet praten.” In de studio is oud-wielrenster Leontien van Moorsel aanwezig, zij kent de familie Pieters persoonlijk. Leontien werd destijds getraind door Amy's vader en heeft Amy als klein meisje al zien fietsen. Zij doet een appel op het publiek om vooral te doneren! Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Leontien van Moorsel
Ze gaat wel iedere week vooruit vertelt haar vader Peter aan Shownieuws. Peter Pieters vervolgt: “Ze kan nog steeds niet praten.” In de studio is oud-wielrenster Leontien van Moorsel aanwezig, zij kent de familie Pieters persoonlijk. Leontien werd destijds getraind door Amy's vader en heeft Amy als klein meisje al zien fietsen. Zij doet een appel op het publiek om vooral te doneren!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV