Onthulling ‘Nederlander van het jaar’ in Op1: ‘Burgers die Oekraïners opvangen’

Onthulling ‘Nederlander van het jaar’ in Op1: ‘Burgers die Oekraïners opvangen’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 onthult Arendo Joustra, hoofdredacteur van Elsevier Weekblad, wie de Nederlander van het jaar is geworden. Het is niet Caroline van der Plas of Max Verstappen. "Het is eigenlijk heel mooi, wie het wel geworden zijn, zijn de duizenden Nederlanders, gezinnen in Nederland, die de ontheemden uit Oekraïne hebben opgevangen.” Deze opvang van Nederlanders bracht toch wat positief nieuws in alle ellende van het afgelopen jaar. Ben en Jule, die Oekraïners onderdak bieden, reageren op deze titel.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Onthulling ‘Nederlander van het jaar’ in <em>Op1</em>: ‘Burgers die Oekraïners opvangen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 onthult Arendo Joustra, hoofdredacteur van Elsevier Weekblad, wie de Nederlander van het jaar is geworden. Het is niet Caroline van der Plas of Max Verstappen. "Het is eigenlijk heel mooi, wie het wel geworden zijn, zijn de duizenden Nederlanders, gezinnen in Nederland, die de ontheemden uit Oekraïne hebben opgevangen.” Deze opvang van Nederlanders bracht toch wat positief nieuws in alle ellende van het afgelopen jaar. Ben en Jule, die Oekraïners onderdak bieden, reageren op deze titel. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Onthulling ‘Nederlander van het jaar’ in Op1: ‘Burgers die Oekraïners opvangen’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV