Rick Evers: ‘Koning Willem-Alexander kijkt naar De Oranjewinter’

Rick Evers: ‘Koning Willem-Alexander kijkt naar De Oranjewinter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter is royalty-expert Rick Evers te gast, en via bronnen heeft hij zeer bijzonder nieuws vernomen. Het schijnt namelijk dat niemand minder dan koning Willem-Alexander naar De Oranjewinter kijkt. Wilfred Genee is erg enthousiast en begint gelijk te zwaaien naar zijn koninklijke kijker.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Rick Evers: ‘Koning Willem-Alexander kijkt naar <em>De Oranjewinter</em>’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter is royalty-expert Rick Evers te gast, en via bronnen heeft hij zeer bijzonder nieuws vernomen. Het schijnt namelijk dat niemand minder dan koning Willem-Alexander naar De Oranjewinter kijkt. Wilfred Genee is erg enthousiast en begint gelijk te zwaaien naar zijn koninklijke kijker. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV