De Oranjewinter: Rob Kemps spreekt Matthijs van Nieuwkerk nog regelmatig

De Oranjewinter: Rob Kemps spreekt Matthijs van Nieuwkerk nog regelmatig

Thursday 8 December 2022 om 08:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Rob Kemps is te gast in De Oranjewinter en natuurlijk wordt hij ondervraagd over zijn Chansons!-medepresentator Matthijs van Nieuwkerk. Die ligt zwaar onder vuur sinds oud-collega’s een boekje opendeden over zijn wangedrag. Kemps spreekt Matthijs nog regelmatig maar vindt het lastig om iets over deze hele situatie te zeggen, hij vindt dat de presentator dat zelf moet doen. Kemps heeft zelf geen nare ervaringen met Van Nieuwkerk…

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: Rob Kemps spreekt Matthijs van Nieuwkerk nog regelmatig Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Rob Kemps is te gast in De Oranjewinter en natuurlijk wordt hij ondervraagd over zijn Chansons!-medepresentator Matthijs van Nieuwkerk. Die ligt zwaar onder vuur sinds oud-collega’s een boekje opendeden over zijn wangedrag. Kemps spreekt Matthijs nog regelmatig maar vindt het lastig om iets over deze hele situatie te zeggen, hij vindt dat de presentator dat zelf moet doen. Kemps heeft zelf geen nare ervaringen met Van Nieuwkerk… Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's