Johan Derksen (De Oranjewinter) over Aad de Mos die Oranje afbrandt: ‘Goedkoop scoren’

Johan Derksen (De Oranjewinter) over Aad de Mos die Oranje afbrandt: ‘Goedkoop scoren’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Aad de Mos is in Mocro inside niet bepaald positief over het Nederlands elftal, zo is te zien in De Oranjewinter. Sterker nog, hij brandt verschillende voetballers van Oranje helemaal af. Volgens Johan Derksen wil hij een wit voetje halen. “Een beetje goedkoop scoren in de Marokkaanse gemeenschap.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen (<em>De Oranjewinter</em>) over Aad de Mos die Oranje afbrandt: ‘Goedkoop scoren’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Aad de Mos is in Mocro inside niet bepaald positief over het Nederlands elftal, zo is te zien in De Oranjewinter. Sterker nog, hij brandt verschillende voetballers van Oranje helemaal af. Volgens Johan Derksen wil hij een wit voetje halen. “Een beetje goedkoop scoren in de Marokkaanse gemeenschap.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV