The real housewives of Amsterdam: dames gaan stuk om kortingsbon voor Center Parcs

The real housewives of Amsterdam: dames gaan stuk om kortingsbon voor Center Parcs

In The real housewives of Amsterdam gaat Cherry-Ann lekker winkelen voor haar baby, en ze krijgt bij haar enorme aankoop een leuk cadeautje: een kortingsbon voor Center Parcs. Maar de dames liggen dubbel en kunnen zich niet voorstellen om ooit naar dit vakantiepark te gaan. “Ik ga stuk!” Gelukkig deelt Cherry-Ann ook nog een waardevolle tip als ze haar auto niet dicht krijgt vanwege alle aankopen. “Ga niet met de Porsche naar Prénatal”

Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam in de video hieronder. The real housewives of Amsterdam is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

<em>The real housewives of Amsterdam</em>: dames gaan stuk om kortingsbon voor Center Parcs In The real housewives of Amsterdam gaat Cherry-Ann lekker winkelen voor haar baby, en ze krijgt bij haar enorme aankoop een leuk cadeautje: een kortingsbon voor Center Parcs. Maar de dames liggen dubbel en kunnen zich niet voorstellen om ooit naar dit vakantiepark te gaan. “Ik ga stuk!” Gelukkig deelt Cherry-Ann ook nog een waardevolle tip als ze haar auto niet dicht krijgt vanwege alle aankopen. “Ga niet met de Porsche naar Prénatal” Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam in de video hieronder. The real housewives of Amsterdam is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. The real housewives of Amsterdam: flinke ruzie Maria en Djamila tijdens lunch Bekijk deze video » Bitchfight The real housewives of Amsterdam: ‘Keihard lachen om te kleine roze jurk’ Bekijk deze video »
TV :
The real housewives of Amsterdam: dames gaan stuk om kortingsbon voor Center Parcs

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV