De Oranjewinter: Rob Kemps laat piepjonge Johan Derksen zien in boek Go Ahead Eagles

De Oranjewinter: Rob Kemps laat piepjonge Johan Derksen zien in boek Go Ahead Eagles

Thursday 8 December 2022 om 10:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Rob Kemps heeft in De Oranjewinter een bijzonder spelersboekje bij zich. Na de uitzending laat de feestzanger dit zien aan presentator Wilfred Genee. Het gaat om een boek van Go Ahead Eagles van een lange tijd geleden en hierin is een piepjonge Johan Derksen te zien, hij is bijna onherkenbaar zonder snor.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: Rob Kemps laat piepjonge Johan Derksen zien in boek Go Ahead Eagles Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Rob Kemps heeft in De Oranjewinter een bijzonder spelersboekje bij zich. Na de uitzending laat de feestzanger dit zien aan presentator Wilfred Genee. Het gaat om een boek van Go Ahead Eagles van een lange tijd geleden en hierin is een piepjonge Johan Derksen te zien, hij is bijna onherkenbaar zonder snor. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's