De Kookklunzen: Herman den Blijker geschokt door onkunde kandidaten

De Kookklunzen: Herman den Blijker geschokt door onkunde kandidaten

Vanaf donderdag kun je weer kijken naar De Kookklunzen, en Herman den Blijker krijgt het zwaar in dit programma. Hij moet de kandidaten die niks kunnen in de keuken begeleiden en de chef staat versteld van hun onkunde. Hij moet vanaf een afstand de leiding nemen en zo nu en dan toekijken hoe ze hun best doen om een driegangenkerstmenu in elkaar te flansen, terwijl ze nog geen ei kunnen bakken.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Kookklunzen is vanaf donderdag 8 december wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Kookklunzen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Kookklunzen</em>: Herman den Blijker geschokt door onkunde kandidaten Vanaf donderdag kun je weer kijken naar De Kookklunzen, en Herman den Blijker krijgt het zwaar in dit programma. Hij moet de kandidaten die niks kunnen in de keuken begeleiden en de chef staat versteld van hun onkunde. Hij moet vanaf een afstand de leiding nemen en zo nu en dan toekijken hoe ze hun best doen om een driegangenkerstmenu in elkaar te flansen, terwijl ze nog geen ei kunnen bakken. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Het nieuwe seizoen van De Kookklunzen is vanaf donderdag 8 december wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Kookklunzen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Shownieuws: Gordon terug op social media om 'Kookklunzen' en 'Down the Road NL' te promoten Bekijk deze video » Herman den Blijker over gerecht in De Kookklunzen: "Het lijkt echt wel kattenkots" (HLF8) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV