Celine Dion emotioneel in video: ‘Moet tour Europa uitstellen door zeldzame ziekte’

Celine Dion emotioneel in video: ‘Moet tour Europa uitstellen door zeldzame ziekte’

Celine Dion doet openhartig haar verhaal in een video op social media. De zangeres heeft al jaren gezondheidsproblemen en vertelt nu wat er aan de hand is. Ze is genoodzaakt om haar tour in Europa uit te stellen.

Lees verder onder de video.

<em>Celine Dion</em> emotioneel in video: ‘Moet tour Europa uitstellen door zeldzame ziekte’ Celine Dion doet openhartig haar verhaal in een video op social media. De zangeres heeft al jaren gezondheidsproblemen en vertelt nu wat er aan de hand is. Ze is genoodzaakt om haar tour in Europa uit te stellen. Lees verder onder de video. Dion focust zich op gezondheidDion maakt bekend dat ze last heeft van het stiff-personsyndroom, dit is de oorzaak van haar spasmen. Met tranen in haar ogen vertelt de zangeres dat deze zeldzame ziekte haar dagelijkse leven beïnvloedt, maar ook het zingen. Ze is er niet klaar voor om in februari te gaan touren in Europa en ze gaat zich nu focussen op haar gezondheid. Bekijk de emotionele video van Celine Dion hierboven. RTL Boulevard: dit moet je weten over nieuwe film The Voice of Love over Céline Dion Bekijk deze video » RTL Boulevard: wat is er aan de hand met de gezondheid van Celine Dion? Bekijk deze video »

Dion focust zich op gezondheid
Dion maakt bekend dat ze last heeft van het stiff-personsyndroom, dit is de oorzaak van haar spasmen. Met tranen in haar ogen vertelt de zangeres dat deze zeldzame ziekte haar dagelijkse leven beïnvloedt, maar ook het zingen. Ze is er niet klaar voor om in februari te gaan touren in Europa en ze gaat zich nu focussen op haar gezondheid.

Bekijk de emotionele video van Celine Dion hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV