Harry & Meghan over hun eerste date in Netflix-documentaire: ‘Je was te laat!’

Harry & Meghan over hun eerste date in Netflix-documentaire: ‘Je was te laat!’

Donderdag 8 december 2022 om 12:12

Vanaf donderdag kun je kijken naar de spraakmakende docuserie Harry & Meghan. Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle doen een boekje open over hun privéleven, en daar hoort natuurlijk ook de breuk met het Britse koningshuis bij. In een fragment is te zien dat ze onder meer vertellen over hun eerste date, en Harry maakte bepaald geen goede indruk op de actrice. “Je was te laat!”

Bekijk het fragment van Harry & Meghan hieronder. De documentaireserie Harry & Meghan is vanaf donderdag 8 december te zien bij Netflix.

<em>Harry &amp; Meghan</em> over hun eerste date in Netflix-documentaire: ‘Je was te laat!’ Vanaf donderdag kun je kijken naar de spraakmakende docuserie Harry & Meghan. Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle doen een boekje open over hun privéleven, en daar hoort natuurlijk ook de breuk met het Britse koningshuis bij. In een fragment is te zien dat ze onder meer vertellen over hun eerste date, en Harry maakte bepaald geen goede indruk op de actrice. “Je was te laat!” Bekijk het fragment van Harry & Meghan hieronder. De documentaireserie Harry & Meghan is vanaf donderdag 8 december te zien bij Netflix. Zien: Meghan Markle openhartig over relatie met prins Harry in nieuwe documentaire Bekijk deze video » Zien: trailer van docuserie Harry & Meghan met onthullingen en tranen Bekijk deze video »
TV :
Harry & Meghan over hun eerste date in Netflix-documentaire: ‘Je was te laat!’

Actuele video's

Meer actuele video's