Onthulling 16 kandidaten Op zoek naar Danny & Sandy met You're the one that I want

Onthulling 16 kandidaten Op zoek naar Danny & Sandy met You're the one that I want

Over een paar weken gaat de zoektocht naar twee talenten die de hoofdrollen in de musical Grease gaan spelen van start, in Op zoek naar Danny & Sandy. Deze keer zijn er twee hoofdrollen die vervuld moeten worden, de iconische rollen die in de film werden vertolkt door Olivia Newton-John en John Travolta. Er zijn zestien kandidaten geselecteerd die gaan strijden om deze prachtige prijs. In een video kun je alvast zien welke musicaltalenten wellicht worden gekroond tot de nieuwe Danny en Sandy, ze zingen You're the one that I want.

Bekijk de onthulling van de kandidaten van Op zoek naar Danny & Sandy hieronder.

Op zoek naar Danny & Sandy is vanaf vrijdag 23 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv.

Onthulling 16 kandidaten <em>Op zoek naar Danny &amp; Sandy</em> met <em>You're the one that I want</em> Over een paar weken gaat de zoektocht naar twee talenten die de hoofdrollen in de musical Grease gaan spelen van start, in Op zoek naar Danny & Sandy. Deze keer zijn er twee hoofdrollen die vervuld moeten worden, de iconische rollen die in de film werden vertolkt door Olivia Newton-John en John Travolta. Er zijn zestien kandidaten geselecteerd die gaan strijden om deze prachtige prijs. In een video kun je alvast zien welke musicaltalenten wellicht worden gekroond tot de nieuwe Danny en Sandy, ze zingen You're the one that I want. Bekijk de onthulling van de kandidaten van Op zoek naar Danny & Sandy hieronder. Op zoek naar Danny & Sandy is vanaf vrijdag 23 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je Op zoek naar Danny & Sandy terugkijken bij Gids.tv. Musical Awards, the Kick-Off: Jim Bakkum & Bettina Holwerda zingen Grease-medley Bekijk deze video » Frits Sissing komt met Op zoek naar Danny & Sandy: bekijk de oproep voor talenten Bekijk deze video »
TV :
Onthulling 16 kandidaten Op zoek naar Danny & Sandy met You're the one that I want

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV