Een Jaar Van Je Leven: Berend en Eunice gaan los met modderworstelen

Een Jaar Van Je Leven: Berend en Eunice gaan los met modderworstelen

In Een Jaar Van Je Leven zijn de kandidaten een jaar lang afgesloten van de buitenwereld, maar ze vinden allerlei manieren om zich te vermaken. Zo gaan ze een partijtje modderworstelen, Berend en Eunice gaan er helemaal voor…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Berend en Eunice gaan los met modderworstelen In Een Jaar Van Je Leven zijn de kandidaten een jaar lang afgesloten van de buitenwereld, maar ze vinden allerlei manieren om zich te vermaken. Zo gaan ze een partijtje modderworstelen, Berend en Eunice gaan er helemaal voor… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk: hoogte- en dieptepunten 100 dagen van Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Berend van Een Jaar Van Je Leven: 'Lekker neuzen als kabouters' Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Berend en Eunice gaan los met modderworstelen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV