Video: Royce de Vries onthult dat hij voor tweede keer een zoontje krijgt

Video: Royce de Vries onthult dat hij voor tweede keer een zoontje krijgt

Royce de Vries wordt over een paar maanden voor de tweede keer vader, en de advocaat heeft het geslacht bekendgemaakt. In een video van Verkeersboete.nl vertelt de zoon van Peter R. de Vries dat hij weer een zoon krijgt. “In mei verwachten we een kleine man. Een tweede zoontje voor mij zal dat worden.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Verkeersboete.nl hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Royce de Vries</em> onthult dat hij voor tweede keer een zoontje krijgt Royce de Vries wordt over een paar maanden voor de tweede keer vader, en de advocaat heeft het geslacht bekendgemaakt. In een video van Verkeersboete.nl vertelt de zoon van Peter R. de Vries dat hij weer een zoon krijgt. “In mei verwachten we een kleine man. Een tweede zoontje voor mij zal dat worden.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van Verkeersboete.nl hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Royce de Vries ontmoette vrouw en kinderen van Frans Meijer: "Niet blij om mij te zien" Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries Foundation looft 250.000 euro uit voor vindplaats Germa van den Boom Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV