Beau: Robert de Hoog gaf Teun Kuilboer enorme klap voor emotionele scène

Beau: Robert de Hoog gaf Teun Kuilboer enorme klap voor emotionele scène

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 7 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Teun Kuilboer vertelt bij Beau meer over zijn rol in de crimeserie Sleepers, die vanaf donderdag 8 december te streamen is. Zo moest hij een keer op de vroege ochtend een emotionele scène spelen, maar had hij even geen idee hoe. Zijn tegenspeler Robert de Hoog wist wel hoe hij dit voor elkaar moest krijgen, vlak voor de opname gaf hij Teun namelijk een keiharde ‘lel’ in zijn gezicht. Teun vertelt of dit hielp of juist niet…

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder.

De eerste twee afleveringen van Sleepers zijn donderdag 8 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4, vanaf dan is Sleepers te streamen bij Videoland. Bekijk eerste beelden van Sleepers hieronder.

<em>Beau</em>: Robert de Hoog gaf Teun Kuilboer enorme klap voor emotionele scène Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 7 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Teun Kuilboer vertelt bij Beau meer over zijn rol in de crimeserie Sleepers, die vanaf donderdag 8 december te streamen is. Zo moest hij een keer op de vroege ochtend een emotionele scène spelen, maar had hij even geen idee hoe. Zijn tegenspeler Robert de Hoog wist wel hoe hij dit voor elkaar moest krijgen, vlak voor de opname gaf hij Teun namelijk een keiharde ‘lel’ in zijn gezicht. Teun vertelt of dit hielp of juist niet… Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. De eerste twee afleveringen van Sleepers zijn donderdag 8 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4, vanaf dan is Sleepers te streamen bij Videoland. Bekijk eerste beelden van Sleepers hieronder.
Talkshow :
Beau: Robert de Hoog gaf Teun Kuilboer enorme klap voor emotionele scène

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV