Robert de Hoog in Beau: 'Verhaal Sleepers over corrupte politie zou waar kunnen zijn’

Robert de Hoog in Beau: 'Verhaal Sleepers over corrupte politie zou waar kunnen zijn’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 7 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In Sleepers speelt Robert de Hoog een corrupte politieagent. Het is een fictief verhaal, maar er gaan al jaren geruchten dat er daadwerkelijk agenten met dubbele petten rondlopen. “Er zijn heel veel geruchten maar het is nooit bewezen”, aldus De Hoog bij Beau. In de tijd van Klaas Bruinsma waren er al geruchten dat de crimineel jonge jongens betaalde om naar de politieacademie te gaan, om zich op te werken bij de politie om informatie door te spelen.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder.

De eerste twee afleveringen van Sleepers zijn donderdag 8 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4, vanaf dan is Sleepers te streamen bij Videoland. Bekijk eerste beelden van Sleepers hieronder.

Robert de Hoog in <em>Beau</em>: 'Verhaal <em>Sleepers</em> over corrupte politie zou waar kunnen zijn’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 7 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In Sleepers speelt Robert de Hoog een corrupte politieagent. Het is een fictief verhaal, maar er gaan al jaren geruchten dat er daadwerkelijk agenten met dubbele petten rondlopen. “Er zijn heel veel geruchten maar het is nooit bewezen”, aldus De Hoog bij Beau. In de tijd van Klaas Bruinsma waren er al geruchten dat de crimineel jonge jongens betaalde om naar de politieacademie te gaan, om zich op te werken bij de politie om informatie door te spelen. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. De eerste twee afleveringen van Sleepers zijn donderdag 8 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4, vanaf dan is Sleepers te streamen bij Videoland. Bekijk eerste beelden van Sleepers hieronder.
Talkshow :
Robert de Hoog in Beau: 'Verhaal Sleepers over corrupte politie zou waar kunnen zijn’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV