Louis van Gaal weer dikke vrienden met Memphis: ‘Nu zoenen we elkaar op de mond’

Louis van Gaal weer dikke vrienden met Memphis: ‘Nu zoenen we elkaar op de mond’

In de persconferentie van donderdag over het Nederlands elftal op het WK in Qatar kreeg Louis van Gaal weer de lachers op zijn hand. De bondscoach vertelde over beslissingen die hij weleens moet nemen die niet leuk zijn voor een speler. Dat gebeurde bij Manchester United ook met Memphis Depay. “Ik heb Memphis gepasseerd voor de finale. Dat is niet leuk.” Maar het wordt al snel duidelijk dat de twee inmiddels weer dikke vrienden zijn. “Nu zoenen we elkaar op de mond”, aldus van Gaal, waarop Memphis hard begint te lachen.

Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder.

De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> weer dikke vrienden met Memphis: ‘Nu zoenen we elkaar op de mond’ In de persconferentie van donderdag over het Nederlands elftal op het WK in Qatar kreeg Louis van Gaal weer de lachers op zijn hand. De bondscoach vertelde over beslissingen die hij weleens moet nemen die niet leuk zijn voor een speler. Dat gebeurde bij Manchester United ook met Memphis Depay. “Ik heb Memphis gepasseerd voor de finale. Dat is niet leuk.” Maar het wordt al snel duidelijk dat de twee inmiddels weer dikke vrienden zijn. “Nu zoenen we elkaar op de mond”, aldus van Gaal, waarop Memphis hard begint te lachen. Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder. De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Video: Dumfries krijgt 'dikke zoen' van bondscoach Louis van Gaal (video) Bekijk deze video » Noa Vahle mag Louis van Gaal niet interviewen: 'Dan ben je een geweldige lul' Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV