Lang verhaal Louis van Gaal op persconferentie: ‘Jij begrijpt niet dat voetbal evolueert’

Lang verhaal Louis van Gaal op persconferentie: ‘Jij begrijpt niet dat voetbal evolueert’

Louis van Gaal vertelt in de persconferentie van het Nederlands elftal op het WK in Qatar uitgebreid over de evolutie van voetbal. Het wordt een lang verhaal om een duidelijk antwoord te geven op de vraag van een journalist, want volgens de bondscoach begrijpt de journalist het niet en moet hij het zelf ook kunnen zien. “Jij begrijpt niet dat het voetbal evolueert.”

Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder.

De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Lang verhaal <em>Louis van Gaal</em> op persconferentie: ‘Jij begrijpt niet dat voetbal evolueert’ Louis van Gaal vertelt in de persconferentie van het Nederlands elftal op het WK in Qatar uitgebreid over de evolutie van voetbal. Het wordt een lang verhaal om een duidelijk antwoord te geven op de vraag van een journalist, want volgens de bondscoach begrijpt de journalist het niet en moet hij het zelf ook kunnen zien. “Jij begrijpt niet dat het voetbal evolueert.” Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder. De wedstrijd Nederland - Argentinië is vrijdag 9 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 18.45 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Video: Dumfries krijgt 'dikke zoen' van bondscoach Louis van Gaal (video) Bekijk deze video » Louis van Gaal weer dikke vrienden met Memphis: ‘Nu zoenen we elkaar op de mond’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's