Yorick: 'De perfecte cupmaat is een handje vol' Lang Leve De Liefde

Yorick: 'De perfecte cupmaat is een handje vol' Lang Leve De Liefde

Bij Lang Leve De Liefde zijn Aafke en Yorick het met elkaar eens over wat nou een mooie cupmaat is voor een vrouw; een handje vol. En met deze vraag is het ijs tussen de twee gebroken en genieten zij van elkaars gezelschap. Of dit vriendschappelijk of romantisch is, dat moet nog blijken.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Yorick: 'De perfecte cupmaat is een handje vol' <em>Lang Leve De Liefde</em> Bij Lang Leve De Liefde zijn Aafke en Yorick het met elkaar eens over wat nou een mooie cupmaat is voor een vrouw; een handje vol. En met deze vraag is het ijs tussen de twee gebroken en genieten zij van elkaars gezelschap. Of dit vriendschappelijk of romantisch is, dat moet nog blijken. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Ashley staat open voor polyamorie in Lang leve de liefde: ‘Interessant’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: OnlyFans-Kirsten wil geen 'lege' man zonder tattoos ('Even door printer halen') Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Kirsten en Danny gaan elkaar bellen als ze dood zijn Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV