Kika-special Beste zangers: Maria Fiselier & Glen Faria zingen het vrolijke Allegria

Kika-special Beste zangers: Maria Fiselier & Glen Faria zingen het vrolijke Allegria

Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

De Kika-special Beste zangers stond wel in het teken van een zwaar onderwerp, maar er was zeker ook ruimte voor een vrolijke noot. Voor wat vrolijkheid besloten Maria Fiselier en Glen Faria om samen Allegria te zingen. Deze special is gemaakt in samenwerking Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en vraagt aandacht voor dit goede doel, met als doel zoveel mogelijk donaties op te halen.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kika-special Beste zangers</em>: Maria Fiselier &amp; Glen Faria zingen het vrolijke <em>Allegria</em> Hieronder zie je een fragment uit de Kika-special Beste zangers van donderdag 8 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. De Kika-special Beste zangers stond wel in het teken van een zwaar onderwerp, maar er was zeker ook ruimte voor een vrolijke noot. Voor wat vrolijkheid besloten Maria Fiselier en Glen Faria om samen Allegria te zingen. Deze special is gemaakt in samenwerking Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en vraagt aandacht voor dit goede doel, met als doel zoveel mogelijk donaties op te halen. Bekijk het fragment van Beste Zangers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kika-special Beste zangers: Maria Fiselier & Glen Faria zingen het vrolijke Allegria

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV