Dit zijn de verhalen van de World Press Photo-genomineerden

Dit zijn de verhalen van de World Press Photo-genomineerden

Dit zijn de verhalen van de World Press Photo-genomineerden Nieuwsuur bracht de fotografen van de genomineerde foto's voor de World Press Photo 2019 voor de camera. De verschillende fotografen vertellen hun verhaal en het wordt duidelijk dat ze allemaal geraakt zijn door wat ze hebben meegemaakt. Nieuwsuur is elke dag om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv. Dit is de nieuwe presentator van Nieuwsuur: Jeroen Wollaars Bekijk deze video »
TV :

Nieuwsuur bracht de fotografen van de genomineerde foto's voor de World Press Photo 2019 voor de camera. De verschillende fotografen vertellen hun verhaal en het wordt duidelijk dat ze allemaal geraakt zijn door wat ze hebben meegemaakt.

Nieuwsuur is elke dag om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Nieuwsuur terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de verhalen van de World Press Photo-genomineerden of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: fotograaf, nieuwsuur, camera, npo, world press photo, fotografen, tv-programma, nominatie, foto, reportage, npo 2, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.