De Oranjewinter: Wilfred en Britt kregen ‘op hun flikker’ in schapenprogramma

De Oranjewinter: Wilfred en Britt kregen ‘op hun flikker’ in schapenprogramma

Vrijdag 9 december 2022 om 09:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter vertellen Wilfred Genee en Britt Dekker over hun bijzondere deelname aan het programma Het hek van de dam. Hierin gingen ze schapen hoeden en het was de bedoeling dat er goede gesprekken op gang kwamen, maar de twee hadden vooral veel lol. “Daar hebben we hard voor op onze flikker gehad”, vertelt Britt. “Op een gegeven moment zeiden ze: Wilfred verdomme, nu eens ophouden met die opmerkingen, nou is het klaar met lachen we moeten een serieus programma opnemen!”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: Wilfred en Britt kregen ‘op hun flikker’ in schapenprogramma Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter vertellen Wilfred Genee en Britt Dekker over hun bijzondere deelname aan het programma Het hek van de dam. Hierin gingen ze schapen hoeden en het was de bedoeling dat er goede gesprekken op gang kwamen, maar de twee hadden vooral veel lol. “Daar hebben we hard voor op onze flikker gehad”, vertelt Britt. “Op een gegeven moment zeiden ze: Wilfred verdomme, nu eens ophouden met die opmerkingen, nou is het klaar met lachen we moeten een serieus programma opnemen!” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's