Song van het jaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Song van het jaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Song van het jaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending De afgelopen tijd konden luisteraars van NPO Radio 3FM weer stemmen op de Song van het Jaar. Op vrijdag 2 december werd de winnaar onthuld tijdens het Song van het Jaar-festival, waarvan de hoogtepunten vanavond te zien zijn op NPO 3. WinnaarDe winnaar van de Song van het Jaar-award is al een week bekend, maar we zullen die hier nog niet onthullen om de spanning voor de kijkers te bewaren. Eerdere winnaars zijn onder meer The Weeknd ('Blinding Lights'), Tame Impala ('Let It Happen'), The White Stripes ('Seven Nation Army') en Nirvana ('Smells Like Teen Spirit'). Wie mag zich aan dit illustere rijtje toevoegen? OptredensBij de genomineerden vinden we internationale sterren als Adele, Taylor Swift en Harry Styles, maar ook vaderlandse toppers als Froukje, S10 en Goldband. Het Song van het Jaar Festival werd gehouden in de Maassilo in Rotterdam, waar onder meer Son Mieux, Warhaus, WIES, Personal Trainer, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Haunted Youth en Prins S. en de Geit optraden. Bekijk ook RENZE: Kate Bush is weer helemaal terug, dankzij Stranger Things Bekijk deze video » RTL Boulevard: het is de zomer van de radiotransfers, hoe komt dat? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De afgelopen tijd konden luisteraars van NPO Radio 3FM weer stemmen op de Song van het Jaar. Op vrijdag 2 december werd de winnaar onthuld tijdens het Song van het Jaar-festival, waarvan de hoogtepunten vanavond te zien zijn op NPO 3.

Winnaar
De winnaar van de Song van het Jaar-award is al een week bekend, maar we zullen die hier nog niet onthullen om de spanning voor de kijkers te bewaren. Eerdere winnaars zijn onder meer The Weeknd ('Blinding Lights'), Tame Impala ('Let It Happen'), The White Stripes ('Seven Nation Army') en Nirvana ('Smells Like Teen Spirit'). Wie mag zich aan dit illustere rijtje toevoegen?

Optredens
Bij de genomineerden vinden we internationale sterren als Adele, Taylor Swift en Harry Styles, maar ook vaderlandse toppers als Froukje, S10 en Goldband. Het Song van het Jaar Festival werd gehouden in de Maassilo in Rotterdam, waar onder meer Son Mieux, Warhaus, WIES, Personal Trainer, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Haunted Youth en Prins S. en de Geit optraden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Song van het jaar

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV