De Oranjewinter: Sam Hagens vervangt Wilfred Genee, oefent voor HLF8

De Oranjewinter: Sam Hagens vervangt Wilfred Genee, oefent voor HLF8

Vrijdag 9 december 2022 om 09:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Er gaan geruchten dat Sam Hagens de nieuwe presentator wordt van de talkshow HLF8. En in De Oranjewinter krijgt hij alvast de kans om te oefenen als presentator van een talkshow, hij mag Wilfred Genee even vervangen…

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: Sam Hagens vervangt Wilfred Genee, oefent voor <em>HLF8</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Er gaan geruchten dat Sam Hagens de nieuwe presentator wordt van de talkshow HLF8. En in De Oranjewinter krijgt hij alvast de kans om te oefenen als presentator van een talkshow, hij mag Wilfred Genee even vervangen… Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's