De Oranjewinter: veel lol om schokkende ‘nieuwjaarswens’ van Johan Derksen

De Oranjewinter: veel lol om schokkende ‘nieuwjaarswens’ van Johan Derksen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter vertelt Johan Derksen dat hij een nieuwjaarswens heeft opgenomen. Dan wordt de video ingestart, en het blijkt een nogal ranzige video te zijn waar iedereen in de studio dubbel om ligt. De kinderen werd wel gevraagd om even de ogen dicht te doen. “Waarom? Wat vies!”, aldus Britt Dekker.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: veel lol om schokkende ‘nieuwjaarswens’ van Johan Derksen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter vertelt Johan Derksen dat hij een nieuwjaarswens heeft opgenomen. Dan wordt de video ingestart, en het blijkt een nogal ranzige video te zijn waar iedereen in de studio dubbel om ligt. De kinderen werd wel gevraagd om even de ogen dicht te doen. “Waarom? Wat vies!”, aldus Britt Dekker. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV