Britt Dekker: ‘BN’ers moeten af en toe grond ingetrapt worden om normaal te blijven’

Britt Dekker: ‘BN’ers moeten af en toe grond ingetrapt worden om normaal te blijven’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Britt Dekker heeft er helemaal geen problemen mee als grote sterren worden aangepakt. Zo wil ze dat Angela de Jong vooral haar gal blijft spuwen over de Nederlandse entertainmentindustrie. “BN'ers moeten af en toe de grond ingetrapt worden om normaal te blijven. Dat is goed voor je.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Britt Dekker: ‘BN’ers moeten af en toe grond ingetrapt worden om normaal te blijven’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Britt Dekker heeft er helemaal geen problemen mee als grote sterren worden aangepakt. Zo wil ze dat Angela de Jong vooral haar gal blijft spuwen over de Nederlandse entertainmentindustrie. “BN'ers moeten af en toe de grond ingetrapt worden om normaal te blijven. Dat is goed voor je.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV